mandag 11. oktober 2010

QEC

Questerre er etter forholdene sterk i dag. Det er flere grunner til det, men kanskje den viktigste faktoren er at relativt små innsidekjøp i aksjen har ført til at den har blitt tatt opp i finansavisens innsideportefølje. Vi kan komme til å se større trykk i aksjen utover uka.

I tillegg steg gassprisen, som er grust de siste månedene, på fredag. Det snakkes om at sesongene for gass er høst/vinter. Det går mot kaldere tider og det er bra for gassforbruket og prisen. Vi får se. Jeg er ute etter å hente inn noe av det tapte, men det er lenge til vi ser 14,60. Hva tror dere? Det ser i hvertfall ut til at leserne her ikke er overpositive til aksjen...

3 kommentarer:

  1. QEC kommer nok til å få en boost som følge av Statoil sin videre satsning på gass/olje i skifer. At en så stor aktør satser er bra for hele sektoren. Ellers er REC ei kule idag?
    Vurderer du inngang fram mot Q3??

    SvarSlett
  2. Vel med 25 stemmer er det kanskje ikke noe å legge vekt på. Selv tror jeg på å eie Qec.

    SvarSlett
  3. Statoil har jo betalt over 7000 USD pr.acre for skifergassarealer. Dette er jo langt over det som QEC ligger inne med. Det viser jo at det er noen som faktisk synes det er et potensial i skifergass. Hele sektoren gjør det bra i dag. RSI har forøvrig aldri vært så lav i QEC som nå.

    Forøvrig baserer jeg veldig skjelden mine handler på 25 stemmer :)

    SvarSlett